خرید بک لینک
آموزشگاه کافی شاپ
آموزشگاه شیرینی پزی
آموزشگاه آشپزی
تور دبی
ویزای تایوان
باربری تهران
در برقی اتوماتیک و کرکره
خرید اتو تفال
زودپز تفال
خرید توتون توتون
تشک طبی
ويزاي شينگن علمي
درباره من
موضوعات
    موضوعي ثبت نشده است
نويسندگان
برچسب ها
عضویت در خبرنامه
    عضویت لغو عضویت

ورود اعضا
    نام کاربری :
    پسورد :

عضویت در سایت
    نام کاربری :
    پسورد :
    تکرار پسورد:
    ایمیل :
    نام اصلی :

نويسنده :سنا حسيني
تاريخ: ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ ساعت: ۱۲:۳۸:۴۰
ويزاي شينگن

ويزاي شينگن اروپا

ويزاي شينگن اروپا يك ويزاي توريستي 90 روزه براي كشورهاي منطقه شينگن است. اين كشورها

يك موافقت نامه ويزاي بدون مرز دارند كه اجازه مي دهد دارندگان اين ويزا بتوانند در سراسر منطقه

عضو حوزه شينگن رفت و آمد كنند . گذرنامه شما براي ورود و خروج شما از اروپا مهر مي شود و

ويزاي تضميني اروپا را دريافت مي كنيد. منطقه شينگن مرزي شامل 22 كشور اتحاديه اروپا ، به استثناي

كرواسي ، بلغارستان ، قبرس ، ايرلند ، روماني و انگلستان است .  اگر مي خواهيد براي اقامت كوتاه

مدت ( كمتر از 90 روز ) به يكي از اين شش كشور سفر كنيد، بايد يك ويزاي ملي جداگانه دريافت كنيد .

اگر مي خواهيد از يكي از اين شش كشور يعني كرواسي ، بلغارستان ، قبرس ، ايرلند ، روماني و

انگلستان به منطقه شينگن سفر كنيد ، بايد براي گرفتن ويزاي شينگن درخواست بدهيد . اگر شما

با يك ويزا شينگن وارد يك كشور اتحاديه اروپا شده ايد ، مي توانيد در طول مدتي كه ويزاي شما اعتبار

دارد ، و حداكثر تا 90 روز در كشورهاي عضو منطقه شينگن سفر كنيد . شما براي رفتن به هر كشور

عضو منطقه شينگن به ويزاي جداگانه اي نياز نداريد و در هنگام عبور از مرز نيازي به گذرنامه نيست .

اما شما بايد هدف از اقامت خود را توجيه كنيد ، منابع مالي كافي براي اقامت و سفر داشته باشيد و

تهديدي براي خط مشي عمومي ، امنيت عمومي يا سلامت عمومي نباشيد .

كشورهاي عضو منطقه شينگن

منطقه شينگن 26 كشور را شامل مي شود كه توافق كرده اند كه حركت آزادانه شهروندان خود را در

اين منطقه به عنوان يك كشور واحد آزاد كنند . از 26 كشور تحت مجوز شينگن ، 22 كشور جزء اتحاديه

اروپا هستند و 4 كشور عضو EFTA هستند، كه عبارتند از نروژ ، ايسلند ، سوئيس و ليختن اشتاين. اين

كشورها عبارتند از : اتريش ، بلژيك ، جمهوري چك ، دانمارك ، استوني ، فنلاند ، فرانسه ، آلمان ، يونان ،

مجارستان ، ايسلند ، ايتاليا ، لتوني ، ليختن اشتاين ، ليتواني ، لوكزامبورگ ، مالت ، هلند ، نروژ ، لهستان ،

پرتغال ، اسلواكي ، اسلووني ، اسپانيا ، سوئد و سوئيس . ساكنين و اتباع كشورهاي قاره آمريكا ( بجز

چند كشور مانند كلمبيا، پرو، بوليوي و…) و ساكنين و اتباع قاره استراليا و كشورهاي ژاپن، كره جنوبي و

مالزي مي‌توانند به مدت حداكثر ۹۰ روز به اين كشورها وارد و يا خارج شوند و نيازي به اخذ ويزا شينگن

ندارند.

شما بايد از يكي از كشورهاي شينگن ويزاي خود را دريافت كنيد. ورود شما به حوزه شينگن بايد از كشوري

باشد كه از آن ويزا شينگن را دريافت كرده ايد.براي مثال اگر شما ويزاي خود را از كشور ايتاليا دريافت كنيد،

ورودتان بايد به اين كشور باشد و پس از آن در مدت ويزاي خود مي توانيد آزادانه به كل كشورهاي ديگر

حوزه شينگن سفر كنيد.سعي كنيد به هيچ عنوان بيشتر از موعد ويزا در كشور مقصد نمانيد زيرا براي درخواست

بعدي با مشكلات جدي مواجه خواهيد شد.

انواع ويزاي شينگن اروپا

ويزاي شينگن نوع  A

ويزاي نوع  Aويزاي ترانزيت است كه مسافر نمي تواند از فرودگاه آن كشور خارج شود و فقط مي تواند

در يكي از فرودگاه هاي عضو پيمان شينگن هواپيماي خود را عوض كند و به كشوري در خارج از منطقه

شنگن برود.

ويزاي شينگن نوع  B

ويزاي نوع  Bويزاي عبور است كه مسافر فقط مي تواند از فرودگاه خارج شود و براي رسيدن به كشور ديگر

از طريق زميني عبور كرده و مسافر حق توقف جز در موارد ضروري در كشور عضو پيمان شينگن را ندارد.

ويزاي شينگن نوع  C

ويزاي نوع C ويزاي بازديد است كه براي اشخاصي كه قصد بازديد از كشورهاي عضو شنگن  را دارند صادر

مي شود. و داراي اعتبار حداكثري ۹۰ روزه هستند.

ويزاي شينگن نوع  D

اين نوع از ويزا معمولا براي تجار صادر مي شود تا بتوانند در طول سال چندين بار به كشورهاي عضو پيمان

شينگن وارد و خارج شوند و مدت اعتبار اين ويزا يكساله است و مازند كه حداكثر ۹۰ روز در آنجا بمانند.

ويزاي فوري اروپا

مدارك مورد نياز براي ويزاي فوري اروپا

  • درخواست و تكميل فرم درخواست ويزا از سفارت مربوطه كه فرم بايد به صورت حضوري يا اينترنتي

دريافت شود. اين فرم را بايد به همراه مدارك مورد نياز ديگر در زمان مصاحبه ارائه دهيد.

  • اصل گذرنامه با امضاء و گذرنامه‌هاي قبلي و داشتن اعتبار تا حداقل ۶ ماه پس از درخواست
  • عكس جديد پرسنلي رنگي تمام رخ با زمينه‌ي سفيد
  • مدارك شغلي رسمي مانند جواز كسب، روزنامه‌ي شغلي، فيش حقوقي و گواهي اشتغال به كار يا

تحصيل ، اسناد ملكي شخص متقاضي و منابع مالي وي همراه با گردش حساب رسمي همراه با ترجمه‌ي

رسمي

  • بليط پرواز رفت و برگشت به كشور مقصد يا رزرو بليط
  • بيمه‌ مسافرتي فردي يا جمعي براي كل مدت‌ زمان سفر كه بايد حداقل هزينه ۳۰ هزار يورو را براي

هر مسافر پوشش دهد.

  • برگه‌ي تاييديه‌ رزرو هتل يا اصل دعوت‌نامه‌اي كه شخص دعوت‌كننده از كشور مقصد براي متقاضي

فرستاده است.

 

تمامي مدارك ذكر شده در بالا براي ويزاي فوري اروپا بايد به زبان انگليسي ترجمه شده باشند. كساني

كه براي اولين بار ويزاي فوري شينگن اروپا را دريافت مي كنند، ويزاي آنها براي مدت يك ماه اعتبار خواهد

داشت و ۱۵ روز مي توانند در محدوده شينگن اقامت كنند.
اخذ ويزاي فوري شينگن اروپا بيشتر از ۱۵ روز براي كساني كه تا كنون ويزاي شنگن دريافت نكرده اند

امكان پذير نيست. اما اخذ ويزاي بيشتر از ۱۵ روز براي كساني كه قبلا حداقل يك ويزاي فوري شينگن اروپا

در پاسپورت خود دارند ميسر خواهد بود. حدودا يك ماه بعد از زمان تكميل مدارك، اخذ ويزاي فوري شينگن اروپا

صورت مي گيرد. بعد از تكميل مدارك ويزا ، وقت مصاحبه حضوري و انگشت نگاري براي مسافرين تعيين

مي شود كه حضور شخص متقاضي ويزا الزامي است.

Related Posts

موضوع:
برچسب‌ها: ،

نظرات (0)
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
آواتار :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]